Waarom gebruiken jullie Facebook?

Wij gebruiken Facebook zodat we jou zo snel mogelijk kunnen laten inloggen. Dit betekend niet dat we jouw berichten kunnen lezen, foto's kunnen bekijken of berichten vanuit jou kunnen sturen. Wel kunnen we zien wie van jouw vrienden ook Tickee geïnstalleerd heeft. Op deze manier kun jij snel een ticket versturen en weet jij zeker dat hij bij de juiste persoon aankomt. Zo kun je niet per ongeluk een verkeerd e-mailadres of telefoonnummer opgeven. Wel zo handig, toch?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.