Verdwijnen mijn tickets als ik mijn account verwijder?

Uiteraard! Als je jouw account verwijderd, zullen alle gegevens, inclusief jouw tickets verwijderd worden. Dit betekend wel dat je, als je opnieuw een account aanmaakt, opnieuw je tickets moet opslaan in Tickee.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.