Kan ik een ticket na het versturen nog zien?

Nee, helaas niet. Zodra jij een ticket hebt verstuurd naar een vriend, laten we hem verdwijnen uit jouw overzicht. Op deze manier proberen we te voorkomen dat jij per ongeluk met het ticket van jouw vriend(in) naar binnen gaat.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.