Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Jammer dat je vertrekt! Maar je kan natuurlijk gewoon je account verwijderen. Dit kun je doen door naar instellingen te gaan, waar onderaan 'Verwijder Account' staat. Dit betekend ook dat al je tickets en informatie zal worden verwijderd. Als je op een later moment weer een account aanmaakt zul je dus wel je tickets opnieuw moeten toevoegen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.