Hoe voeg ik een ticket toe aan Tickee?

1. Je opent de tickets op je telefoon, deze kunnen in een e-mail zitten of beschikbaar zijn via een link op het internet.

2. Klik op ‘Meer...’ zodra de PDF is geopend.

3. Er opent een scherm met apps die op jouw telefoon staan zoals bijvoorbeeld ‘Bericht’ of ‘Mail’. Scroll naar rechts en klik op ‘Meer’. Hier kun je Tickee toevoegen aan het lijstje met apps.

4. In het vervolg kun je nu direct op ‘Kopieer naar Tickee’ drukken om je tickets in Tickee op te slaan. Je krijgt een melding die jou verteld dat de tickets zijn opgeslagen. Open Tickee, en je zult ze zien staan!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.